fredag 26 augusti 2011

Hösten och verksamhetsplaneringar

Verksamhetsbidraget från Tillväxtverket är i hamn. FemNet är med på ett hörn, tillsammans med andra resurscentra för kvinnor i Skåne. Insatsområde: Landsbygdsutveckling. Så nu får vi fundera över: vad kan vi och vad vill vi bidra med?

Styrelsemöte har avhållits och en mängd förslag till aktiviteter/evenemang togs fram. Vi arrangerar inte allt själv, utan åker gladeligen på studiebesök till andra arrangörer. Vandringen I kvinnospår gör vi en repris på. IM-volontärers historier vill vi gärna ta del av igen. Olika uppslag/samverkan kommer att ventileras med Studiefrämjandet. Vi har öppet hus hos Studiefrämjandet den 11 september.
Winnet Skåne (f d FRC) har haft sitt första möte för vårterminen. Ett antal evenemang är på gång under hösten: Först och främst ResursCentradagen den 6 september. En större begivenhet är Landsbygdskonferensen den 3-4 okt i Östra Göinge kommun. Winnet Skåne kommer att arrangera medlemsmöte 26 september och RRC arrangerar ett par dialogmöten under hösten

Projekt Parkbänk hade möte 24 augusti i Kristianstad, på Krinova Science Park. Temat denna gång var kommunikationsplanering, som hölls av Lena Holmberg, Karakai Kommunikation. Tre styrelsemedlemmar från FemNet deltog. På hemvägen, i bilen, informerade textilkonstnären Josabet Werkmäster oss om konstnärskapets villkor.

I djupa funderingar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar